Tentang kita

Shandong Orient Steel Co., Ltd adalah pengeluar keluli menyeluruh terkemuka di China. Produk utama kami termasuk Panas menurun Galvanized Steel, Alu-zink karat (Galvalume Steel), Steel Sebelum dicat, Aluminium Steel, Tin plat dan lain-lain Kami juga memberi tumpuan kepada perniagaan pemprosesan, seperti memotong, slitting, kerut.

Ditubuhkan pada tahun 2008, Shandong Orient Steel Co., Ltd meliputi kawasan seluas 600 ekar, dengan garis pengeluaran maju antarabangsa, produk kami boleh memenuhi Standard Jepun, standard Amerika, standard Eropah dan Piawaian asing yang lain. Produk kami digunakan secara meluas dalam Roofing, Sistem pengudaraan, Supermarkets, Pembungkusan Industri, Kilang Workshops, Struktur Steel Houses, Cold Storage Rooms, dalaman dan hiasan luar, Decks dan bangunan papan iklan, dan lain-lain

"Kualiti pertama, pelanggan pertama, Perkhidmatan pertama" adalah bukan sahaja falsafah operasi kami, tetapi juga janji kami untuk setiap pelanggan. Kami tidak sabar-sabar untuk lawatan anda!

Sijil