Galvalume coil baja

Pondok Description:

Quick Details Standard ASTM, GB, JIS Grade SGLCC/SGLCD/SGLC490/SGLC570/  CS TypeA,B,C/DS/255/DX51D+AZ/DX52D+AZ/S250GD+AZ/S350GD+AZ/S550GD+AZ Place of Origin Shandong, China (Mainland) Brand Name Orient Steel Model Number Galvalume Steel coil Type Steel Coil Technique Cold Rolled Surface Treatment Skin-Passed/coated/Chromed/Oiled/anti-finger print Application Home appliances, Construction Materials Width Up to1500mm (according to cust...


jéntré produk

Tags produk

Rincian gancang

standar

ASTM, GB, JIS

kelas

SGLCC / SGLCD / SGLC490 / SGLC570 / CS TypeA, B, C / DS / 255 / DX51D + AZ / DX52D + AZ / S250GD + AZ / S350GD + AZ / S550GD + AZ

Tempat Asal

Shandong, Cina (Daratan)

brand Ngaran

Orient Steel

Jumlah modél

Galvalume Steel coil

ngetik

baja coil

teknik

tiis digulung

Treatment permukaan

Kulit-diliwatan / coated / Chromed / Oiled print / anti ramo

aplikasi

Imah panerapan, Bahan Konstruksi

Lebar

Nepi to1500mm (nurutkeun syarat customer urang)

panjang

Numutkeun syarat customer urang

séng palapis

30-180g / m2

Ketebalan

0.13-4.0mm

coil Beurat

3-8tons

coil ID

508/610

Spangle

Nol spangle, spangle biasa na spangle badag

Panjelasan Produk

komoditi

Galvalume Steel coil

Techinical Standar

JIS 3302 / ASTM A653 / EN10143 AISI, ASTM, DIN, GB, JIS, BS

kelas SGLCC / SGLCD / SGLC490 / SGLC570 / CS TypeA, B, C / DS / 255 / DX51D + AZ / DX52D + AZ / S250GD + AZ / S350GD + AZ / S550GD + AZ

jenis

Komérsial / Full kualitas teuas

Lebar

600-1250mm

Ketebalan

0.13-1.2mm 

teu karasa

FULL teuas / lemes / teuas

ujung Treatment 

FULL teuas / lemes / teuas

Jenis palapis

Galvalume

AZ palapis

30-180g / m2

perlakuan permukaan

Chromed / kulit-pass / oiled / rada oiled / garing / anti ramo print

Spangle

SPANGLE biasa

coil ID

508mm atanapi 610mm

beurat coil

3-8 MT per coil

paket

Ékspor baku, pilem plastik + cai Buktina kertas + baja plat

+ Paking baja jajan Kuduna dipak pikeun angkutan barang sagara exportation dina 20 "peti

aplikasi

panels industri, roofing na siding pikeun lukisan, PPGI coil, konstruksi,

THE kapal Manufaktur, mobil, peti,

Somah listrik APPLICANCES, hardware, interior hiasan AND

Industri LAIN pamakéan jsb

istilah harga

FOB, CFR, CIF

istilah pamayaran

TT / LC

Waktos pangiriman

7-35days sanggeus urutan dikonfirmasi

Katerangan

1.Insurance nyaeta sagala resiko

2.MTC bakal dibikeun kana kalawan dokumén pengiriman barang

3.We narima test sertifikasi pihak katilu

Jalur Produksi kami

Galvanizing-produksi-garisWarna-coatinproduction-garis

Gudang kami

Urang-GudangUrang-Gudang-1

Paket na Pangiriman kami

Urang-PaketUrang-Taliwang

"Quality Kahiji, Palanggan Kahiji, Service Kahiji" teu ukur filsafat operasi urang, tapi ogé jangji kami ka unggal pelanggan. Kami néangan maju ka kadatangan anjeun!
Mangga wartosan kami langsung ngarasa jasa profésional kami!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali