Tentang Kami

Shandong Orient Steel Co., Ltd. mangrupakeun produsén baja komprehensif ngarah di Cina. produk utama urang kaasup Hot dipped Steel Galvanized, Alu-séng Steel (Galvalume Steel), Pra-dicét Steel, Aluminium Steel, Tin plat jsb Urang ogé difokuskeun bisnis processing, kawas motong, slitting, corrugation.

Diadegkeun dina 2008, Shandong Orient Steel Co., Ltd. nyertakeun wewengkon 600 acres, kalawan garis produksi internasional canggih, produk urang bisa minuhan Jepang Standar, baku Amérika, baku Éropa sarta Standards asing lianna. produk urang anu loba dipaké dina Roofing, ventilasi System, supermarket, paking Industri, bengkel Kilang kitu, Struktur Steel Imah, Cold Storage Kamar, sentul jeung hiasan outdoor, Decks sarta wangunan hoarding, jsb

"Quality Kahiji, Palanggan Kahiji, Service Kahiji" teu ukur filsafat operasi urang, tapi ogé jangji kami ka unggal pelanggan. Kami néangan maju ka kadatangan anjeun!

Sertipikat